QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

lunes, 13 de abril de 2009

Notícia al diari Avui

El passat dissabte el diari Avui va publicar un reportatge sobre les activitats musicals infantils. Aquí us adjuntem la notícia perquè pogueu llegir el que van dir sobre el nostre minimúsica i la resta de propostes.
http://www.avui.cat/article/cultura_comunicacio//57818/sol/solet/satisfaction.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario