QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

lunes, 29 de marzo de 2010

Spot "Els aliments"

Aquest cap de setmana hem rodat l'spot del primer disc de la col·lecció minimúsica. Com ja sabeu, aquest primer disc es titula "Els aliments". Així que ben aviat podreu veure aquest spot ple de fruites i músics a un parc on brilla el sol. De moment però, podeu veure les fotos del rodatge per fer-vos una idea...
Cal dir que aquest spot es possible gràcies a Rafael de los Arcos (direcció, guió i càmara) i a Miguel Angel Blanca (una mica de tot!) . Moltes gràcies Topos!
També volem destacar la participació del grup Sedaiós, de la Cookie, de la Mireia i de la Carla. Sense vosaltres tot això no seria possible!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario