QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

sábado, 20 de febrero de 2010

Festival flamenco Decajón

Ja teniu aquí el preciós cartell del proper minimúsica. Aquest cop actuarem dins del Festival flamenco Decajón de Barcelona. Tot un luxe! Esperem que repetiu tots els qui veu venir al "Jugutes por bulerías" del passat mes de gener. I, els qui no, que feu la vostra estrena en el món del flamenco. No cal que digui que hi haurà de tot: ball, cant, guitarra, percussió... Per cert, qui tingui sabates de flamenco i castanyoles que les porti, que farem una bona festa! Olé!!
Cartell: Albert Aromir

No hay comentarios:

Publicar un comentario