QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

miércoles, 3 de febrero de 2010

Caos Magazine


Ja ha sortit el nou número de la revista online Caos Magazine. Una revista plena d'idees i projectes interessants per a mares i pares. En aquest número 8 han fet un reportatge sobre el nostre primer minimúsica flamenco "Juguetes por bulerías" a la sala Apolo.
També podeu veure al baixista de Mujeres (grup de rock-garatge de Barcelona) amb la seva petita Cloe. És una monada! ^_^

No hay comentarios:

Publicar un comentario