QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

miércoles, 28 de abril de 2010

PRIMAVERA SOUND'10

Un any més, i aquest és el 4rt, el festival Primavera Sound ens convida a organitzar la seva àrea infantil. En el Parc del Fòrum trobareu la nostra carpa minimúsica on oferim servei de ludoteca, tallers, concerts...
Aquesta àrea infantil estarà oberta de 16h a 23h el dijous 27, divendres 28 i dissabte 29 de maig; amb un servei de monitors on podreu deixar les vostres criatures i gaudir tranquil·lament del festival.
El tema escollit aquest cop és el tema dels aliments, l'espai estarà decorat amb aquesta temàtica. La decoració de la carpa corre a càrrec (per 2n any) de la gent de Naif magazine. A més, com a novetat d'aquesta edició, podreu canviar els vostres cotxets per portabebès d'últim model per voltar pel festival més còmodament.
Els tallers que oferirem seran:
Divendres a les 18h taller de decoració de galetes, a càrrec d'Alícia Roselló. I dissabte a les 16:30h taller de collague de plats, a càrrec de Jordi Ferreiro.
Els concerts minimúsica seran:
Dissabte a les 18h a la carpa del Parc del Fòrum amb l'actuació de: Fred i Son, Le Pianc, Manos de Topo, El Petit de Cal Eril, Mamut i Kimya Dawson.
Diumenge a les 16h al Parc Joan Miró amb l'actuació de: Internet2, Sedaiós, El Gran Amant i Oliva Trencada.
Ara ja ho sabeu! Fins aviat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario