QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

martes, 11 de mayo de 2010

FOTOS DE LA PRESENTACIÓ DEL DISC "ELS ALIMENTS"

La presentació del disc "Els aliments" va ser tot un èxit: molts nens, bona música i un sol que petava. Moltíssimes gràcies a tots els qui veu venir!! I a Fred i Son, Sedaiós, El Petit de Cal Eril, Internet 2 i Oh!Cake & the Cookie per fer-ho tan bé!!
Si voleu veure com va anar entreu aquí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario