QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

domingo, 11 de julio de 2010

Espai Cultural Caja Madrid

El proper dissabte 17 de juliol a les 17:30 estarem actuant a l'Espai Cultural de Caja Madrid (Plaça Catalunya, 9 Barcelona). Aquest cop tractarem el tema de la contaminació a les ciutats per acompanyar l'exposició que s'acaba d'estrenar en aquest espai.
Els grups Le Pianc, Miss Carrussel, Manos de Topo i Fred i Son han composat cançons per l'ocasió i tractaran de conscienciar a grans i petits sobre aquest fet.
Ja ho sabeu: un nou tema, noves cançons i més diversió! Us hi esperem!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario