QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

lunes, 14 de junio de 2010

Un cap de setmana complet!Aquest cap de setmana us oferim una doble cita. Dissabte (dia 19 de juny) estarem actuant a la Casa Barral de Calafell a les 19h. I diumenge (dia 20 de juny) estarem al festival Miniritmes del Prat del Llobregat a les 17h.
Aquí us deixem els cartells amb tota la informació que necessiteu.
Us hi esperem!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario