QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

martes, 24 de agosto de 2010

Gravació del videoclip d'Oh!Cake & the Cookie

Fa uns dies Oh!Cake & the Cookie van estar gravant el seu primer videoclip "Autumn". El podreu veure, tal com el nom indica, aquesta tardor. Van rodar als boscos de Sant Gregori (Girona) i el lloc no podia ser millor! Cliqueu aquí per veure algunes fotos!

No hay comentarios:

Publicar un comentario