QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

viernes, 27 de agosto de 2010

Tornem!

Després d'unes minivacances tornem a feina amb més ganes que mai!
Per començar us convidem a venir al minimúsica que farem a la Festa Major de Santa Coloma de Gramenet el dissabte 4 de setembre. Serà un matí ple d'activitats. Farem minimúsica dels aliments (amb Fred i Son, Internet2, Le Pianc i Oh!Cake) i també tallers d'en Jordi Ferreiro. No us ho podeu pedre! Per més informació cliqueu aquí.

2 comentarios:

  1. Minimúsica no para, i com m'agrada!!!

    Jo em perderé els tallers, que pena.

    ¿No voleu vindre a Alacant? :)

    ResponderEliminar
  2. Anem a Alacant el 30 d'octubre, a la CAMON. T'esperem allà! ;)

    ResponderEliminar