QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

miércoles, 13 de octubre de 2010

Cicle a Badalona


Estem molt contents d'anunciar que aquest diumenge 17 d'octubre a les 12h. comencem un cicle mensual al Teatre Principal de Badalona.
A partir d'ara estarem un cop al mes actuant amb temàtiques i grups nous.
Aquest diumenge comencem el cicle amb l'espectacle "Els aliments". Amb l'actuació d'Internet2, Fred i Son i Oh!Cake & the Cookie.
Us deixem el díptic amb tota l'informació.
Feu córrer la veu!

No hay comentarios:

Publicar un comentario