QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

miércoles, 6 de octubre de 2010

Tornem a Alacant


Ja fa un any que ens van convidar a tocar a l'espai CAMON d'Alacant. Un centre cultural de la Caja Mediterránea on programen activitats familiars. Aquesta tardor tornarem a ser allà, aquest cop amb la gira dels aliments.
Ens encanta sortir de la nostra ciutat i fer minimúsica amb els nens valencians!

No hay comentarios:

Publicar un comentario