QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

martes, 25 de enero de 2011

Els colors de l'art

El proper dissabte 5 de febrer a les 17:30 tornarem a actuar a l'auditori de l'Espai Cultural Caja Madrid (Plaça Catalunya, 9). Aquest cop acompanyarem a l'exposició Color Oblic de Ryan McGinness, un artista fascinat amb el món del colors i les seves qualitats.
Per aquesta sessió de minimúsica contarem amb: Fred i Son, Sam & Cooke, Internet2 i Oh!Cake & the Cookie.
Esperem veure-us a tots allà!

No hay comentarios:

Publicar un comentario