QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

lunes, 10 de enero de 2011

Fotos de record

L'entrada de la Sala Apolo estava invadida de joguines per fer feliços als nens de la Fundació Alex. Amb l'ajuda de tots els qui vau venir, la seva ludoteca és ara més maca i gran que mai!

Va ser un minimúsica inoblidable, ple de màgia i bona música. Aquí us deixem algunes imatges per recordar el moment.

GRÀCIES A TOTS PER COLABORAR!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario