QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

jueves, 17 de septiembre de 2009

Flyer "Els aliments"

Aquest és el preciós flyer que han fet l'Enrique Ramos i l'Albert Aromir per l'estrena de la nostra gira "Els aliments". Allà estarem, a Vic, fent promoció del nostre nou espectacle.
Esperem a tots i totes us agradi i girem per tot arreu!

No hay comentarios:

Publicar un comentario