QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

miércoles, 23 de septiembre de 2009

Fotos Vic


El minimúsica del Mercat de música viva de Vic va ser tot un èxit. Els nens i nenes hi que van venir ens van deixar bocabadats de tant que sabien: d'aliments, de música, de geografia...
Un cop més, els grups que hi van participar van sonar de maravella... Gràcies a tots!
Aquí us deixem la imatge d'en Carlitos d'Internet2 tocant el seu piano gegant tot envoltat de nens. Què divertit poder fer música entre tots!

No hay comentarios:

Publicar un comentario