QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

lunes, 14 de septiembre de 2009

MMVV


Aquesta és la representació en forma de dibuix que, un cop més, ha fet el nostre estimat Quique del proper minimúsica.
Estrenem la nostra primera gira, amb el tema: "Els aliments". Ho farem al Mercat de música viva de Vic el dissabte 19 de setembre. Allà podreu passar una bona estona escoltant a Fred i Son, Sedaiós, El petit de Cal Eril i Internet2. Ells ens parlaran dels seus menjars preferits, de l'orígen dels aliments, de la dieta mediterrània... mentre toquen cançons amb molt de suc!
Si voleu, ja ho sabeu, ens veiem a Vic al Centre Cívic Remei Estadi a les 12:30h.
Us hi esperem!

No hay comentarios:

Publicar un comentario