QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

lunes, 19 de octubre de 2009

Imatges de la Festa dels Súpers

Volem compartir amb vosaltres algunes imatges del mini-english de la passada Festa dels Súpers.
Aquí teniu a Be Brave Benjamin amb la seva banda tocant cançons sobre animals. La cançó del mussol i la del cocodril ens ho fan fer passar d'allò més bé.
En Mikey open doors ens va fer moure l'esquelet mentre ens ensenyava les "parts of the body". I per últim Oh!Cake & the Cookie ens van endolçar amb la seva història d'amor entre un pretzel i una xocolatina. Aquí podeu veure als nens que van venir pintant els pretzels.
Els tallers que ens va oferir en Jordi Ferreiro van ser molt divertits, esperem repetir aviat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario