QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

jueves, 8 de octubre de 2009

La Festa dels Súpers!


Estem molt contents que ens hagin convidat a La Festa dels Súpers. Els ha agradat el nostre projecte minimúsica i, a més, volen que ho fem en anglès. Estarem a l'English Zone, una carpa al voltant de l'Estadi Olímpic de Montjüic on es faran activitats en anglès. Una manera ben divertida d'aprendre!
Aquest minimúsica contarà amb les actuacions de tres grups: Be Brave Benjamin, Mickey open doors i Oh!Cake & the Cookie. I, a més, tindrem tallers de manualitats a càrrec de l'artista Jordi Ferreiro.
Ja ho sabeu: si voleu cantar, ballar i crear en anglès, us esperem el dia 17 d'octubre de 15:30h a 18h. a La Festa dels Súpers!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario