QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

viernes, 30 de octubre de 2009

Kireei


Fa un parell de setmanes vaig descobrir, gràcies a la recomenació d'una amiga, una web preciosa. No podia ser d'una altra manera ja que, tal com el seu nom indica, Kireei vol dir "coses belles". Vaig veure que teniem moltes coses en comú: gustos, idees, preferències sobre el món infantil. Llavors vaig decirdir explicar-li el nostre projecte minimúsica. A la gent de Kireei li va agradar el què fem i de seguida em van fer una entrevista. Avui l'han publicat a la seva web i estem molt contents!
La podreu llegir aquí.
Gràcies Elena!

No hay comentarios:

Publicar un comentario