QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

miércoles, 2 de diciembre de 2009

Fotos Festa Major St. Andreu

Aquestes fotos tan maques ens les han enviat la Sonia i el Román, els pares d'en Tomàs (que encara no ha fet un any). Van venir a veure'ns a St. Andreu i diuen que s'ho van passar d'allò més bé. Gràcies per venir i per enviar-nos les fotos!
Per cert, aquest moment va ser a l'actuació d'Internet2; on els nens van poder fer música electrònica amb el teclat gegant d'en Carlitos. Divertidíssim!

No hay comentarios:

Publicar un comentario