QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

viernes, 11 de diciembre de 2009

RAVAL KIDS


Us informem que el proper dissabte 19 de desembre participarem al festival benèfic "RAVAL KIDS".
El minimúsica es farà a la sala Sidecar a les 16:30h. i podreu gaudir de: El petit de Cal Eril, Sedaiós, Fred i Son i Oh! Cake & the Cookie.
L'objectiu d'aquest projecte és la creació d'un espai pels nens i nenes del Raval on construeixin d’instruments musicals de percussió amb materials reciclats sota la direcció dels professors del Taller de Músics on aprendran les seves primeres notes musicals, una manera lúdica i pedagògica d’acostar-se al món de la música.
Podeu ajudar al projecte fent aportacions econòmiques a les guardioles que trobareu a la plaça Reial o bé menjant als restaurants de la plaça on hi haurà un menú especial "RAVAL KIDS". També es pot col·laborar aportant instruments i material didàctic.
Què us sembla? A nosaltres ens encanta la idea!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario