QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

lunes, 21 de diciembre de 2009

JUGUETES POR BULERÍAS


Ja estem al Nadal i hem pensat que havíem de fer alguna cosa especial per celebrar-ho. Així que hem decidit fer un minimúsica on tothom porti una joguina nova per fer feliços a aquells nens que no tenen tanta sort com nosaltres. Aquestes joguines les donarem al "Casal d'infants del Raval" i allà faran molt de profit, segur. Però aquesta no és la única novetat que us hem preparat... Per primer cop a la història del minimúsica farem un especial de flamenco. Sí, sí, tindreu la opotunitat de gaudir amb grans cantaores/as, bailaores/ras, guitarristes i percussionistes flamencs. A què sona bé?
Us esperem el diumenge 3 de gener a les 12h. a la 2 de Apolo amb una joguina!
BON NADAL I FELIÇ 2010 A TOTHOM!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario