QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

viernes, 22 de enero de 2010

Fotos flamencasAcabem de rebre algunes fotos del minimúsica "Juguetes por bulerías" del passat 3 de gener. Quins records... va ser molt màgic...
Però us fem saber que aquesta experiència flamenca la repetirem el 28 de febrer a la 2 d'Apolo. El festival de flamenco "De cajón" ens ha convidat a participar-hi i en tenim moltes ganes. Minimúsica flamenco amb nous artistes, ja us anirem informant.
Les fotos són de la fotògrafa Antonella Dellusu (gràcies a Caos Magazine per cedir-nos-les!).

No hay comentarios:

Publicar un comentario