QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

domingo, 3 de enero de 2010

Matí flamenco


Avui ens hem emocionat amb el flamenco. La seva manera de cantar, de tocar la guitarra i el cajón i com ballen. Un minimúsica diferent que ens ha deixat a tots bocabadats.
A més hem recollit moltíssimes joguines pel Casal d'Infants del Raval. Mil gràcies a tots els qui heu vingut i heu col·laborat!
Fins aviat!

1 comentario:

  1. aquí marcos des de la cova submarina. stop. missatge per la supernuria. stop. passa'm el teu mail per favore. stop.

    ResponderEliminar