QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

jueves, 20 de mayo de 2010

Nens i nenes de Porqueres

El cap de setmana passat vem actuar a Porqueres i va ser d'allò més divertit. Sortir de la ciutat ens va sentar de meravella! Van venir moltíssims nens a veure'ns i vem tenir final feliç: una xocolatada!
La Belize (o la Cookie, com preferiu) va passar-s'ho molt bé fent amics de totes les edats.
Ho voleu veure?

No hay comentarios:

Publicar un comentario