QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

miércoles, 9 de junio de 2010

PRIMAVERA SOUND'10

El passat Primavera Sound ens ha deixat plens de moments bonics i divertits. Us deixem un video on podreu veure a una nena de tan sols 5 anys cantant i ballant amb el grup del seu pare. Ens encanta!
També us convidem a visitar el nostre flickr on podreu veure els tallers que vem fer, els grups que hi van actuar...
Ens ho vem passat tots genial! Gràcies a tots/es els qui veu venir a veure'ns!

1 comentario:

 1. Videos que grabé durante el evento del domingo del Primavera Sound 2010 (manos de topo, oliva trencada, el gran amant). Con una cámara de fotos…. calidad mono…. no pidáis mucho. Queda para la curiosidad, y las excelentes interpretaciones de los grupos, claro!

  Podéis hacer con los videos lo que queráis. Por supuesto.

  http://www.viddler.com/explore/ElRoyo/videos/59/

  http://www.viddler.com/explore/ElRoyo/videos/60/

  http://www.viddler.com/explore/ElRoyo/videos/61/

  http://www.viddler.com/explore/ElRoyo/videos/62/

  http://www.viddler.com/explore/ElRoyo/videos/63/

  http://www.viddler.com/explore/ElRoyo/videos/64/

  ResponderEliminar