QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

miércoles, 8 de septiembre de 2010

Botiga online

Volem informar-vos de que ja podeu comprar el nostre merxandising (samarretes, bodies, bossetes i cd) a la botiga online de Sones. És molt fàcil i còmode, ja que us ho enviem allà on volgueu!
La il·lustració del cocodril és d'Albert Aromir i la de la poma d'Enrique Ramos. Els nostres il·lustradors preferits.
I us recordem que tota la roba l'ha produït la marca Anguè Anguè, amb els millors materials i molt d'amor!


No hay comentarios:

Publicar un comentario