QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

lunes, 13 de septiembre de 2010

minimúsica al BAM


Estem molt contents d'anunciar-vos que estarem actuant al BAM (Barcelona Acció Musical) dins les Festes de la Mercè 2010.
El divendres 24 de setembre a les 12:30h farem minimúsica a la Plaça Reial de Barcelona. Aquest cop hem convidat grups que toquen al BAM, com: Me & The Bees, Surfing Sirles, Gentle Music Men i Oh!Cake & the Cookie.
Serà un minimúsica dels aliments ben diferent! I a l'hora del vermut!
Us hi esperem!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario