QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

miércoles, 1 de septiembre de 2010

Sessió de fotos minimúsica


La Clàudia i en Martí van venir amb nosaltres a la platja aquest estiu. Van provar les nostres samarretes i bodies i no sabien per quins decidir-se... Si la de la poma en bicicleta, la del cocodril que toca la pandereta, la del logotip amb purpurina... Amb totes les prendes es sentien còmodes i podien jugar a la sorra. I a més la Clàudia va descobrir que dins la bosseta hi podia guardar el disc "Els aliments"!!
Si voleu veure el nostre dia de platja amb ells cliqueu aquí.
Tot el merxandising minimúsica l'ha fet Anguè Anguè.

No hay comentarios:

Publicar un comentario