QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

martes, 2 de noviembre de 2010

Camuflatge


En plena tardor i envoltats de fulles de tots colors no hi ha res millor que parlar del camuflatge.
Aquest dissabte a les 17:30h estarem a l'Espai Cultural de Caja Madrid per compartir amb vosaltres algunes cançons sobre aquest tema.
Hem convidat a Kana Kapila, Evripidis & his Tragedies, Els Trons i Viva Ben-Hur per fer-vos passar una estona ben divertida.
L'entrada és lliure. No us ho podeu perdre!

No hay comentarios:

Publicar un comentario