QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

viernes, 26 de noviembre de 2010

Nos vamos a Madrid!


Estamos muy contentos de anunciar nuestro primer minimúsica en Madrid. Después de 4 años de trabajo ya ha llegado la hora!
Hemos escogido a cinco grupos de la ciudad que nos encantan: Jonston, The Shellac Family, Mittens, Le Mot y Proyecto Personal.
Todos estan preparando canciones sobre los alimentos muy divertidas y educativas. Así que no os lo podéis perder!
Nos vemos en Madrid!

No hay comentarios:

Publicar un comentario