QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

miércoles, 17 de noviembre de 2010

Sessió doble


Aquest cap de setmana tenim sessió doble de minimúsica!
Dissabte a les 18h estarem a la celebració del 62è aniversari de la Declaració dels Drets Humans a la Farinera del Clot de Barcelona, on farem un minimúsica sobre el Dret al Diàleg. Els grups convidats són: Renaldo i Clara, Miss Carrussel, LePianc i Oliva Trencada.
I diumenge al matí marxem cap a l'Auditori de Girona on farem un minimúsica dels aliments amb Fred i Son, Oh!Cake & The Cookie, Internet 2 i Lazy Juo. Us informem que les entrades ja estan exhaurides!

No hay comentarios:

Publicar un comentario