QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

viernes, 17 de diciembre de 2010

Oferta nadalenca!

El nadal ja és aquí i per això us hem preparat una oferta nadalenca que us ajudarà. Un regal musical, educatiu i per anar ben guapos! I les dues coses per només 20€!!
Podeu escollir la talla de body que necessiteu, tenim des de la talla 6-9m fins a 18-24m. Com ja sabeu, els bodies els ha creat la marca catalana Anguè Anguè.
Ho podeu comprar a la nostra botiga online i us ho enviem ràpidament a casa. Molt còmode!

BON NADAL I FELIÇ 2011!

No hay comentarios:

Publicar un comentario