QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

jueves, 2 de diciembre de 2010

Entrevista al Barcelonés


La revista el Barcelonés ens va entrevistar pel seu número de novembre, on parlen de grups formats per nens i adolescents. Fan una ressenya a Oh!Cake & the Cookie i, a més, hi ha una entrevista sobre el minimúsica. Esperem que us sembli interessant!
Moltes gràcies, Cati!

No hay comentarios:

Publicar un comentario