QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

jueves, 23 de diciembre de 2010

Pels Reis: "Mou-te pels quiets amb el Jazz"


Després de l'èxit de la passada edició especial flamenco "Juguetes por Bulerías", aquest any hem convidat a dues bandes de Jazz y Swing: la Barcelona Jazz Orquestra i la Sant Andreu Jazz Band -formada per nens entre els 8 i 15 anys!-. Una bona oportunitat per a que els més petits s'endissin en aquest gènere musical.
Com l'any passat, colaborem en una causa solidària aportant material educatiu als nens discapacitats de la Fundació Alex.
Estem molt contents de formar part del seu projecte Mou-te pels quiets i per això hem titolat aquest minimúsica "Mou-te pels quiets amb el Jazz". Per que tots vingueu a gaudir del Jazz, a ballar, a passar-vos-ho bé i a ajudar a qui ho necessita!

Bon nadal, feliç any nou i ens veiem el dia 4!

No hay comentarios:

Publicar un comentario