QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

martes, 26 de mayo de 2009

Joguines "Territorio mini"


Volem donar les gràcies a "Territorio mini" per cedir-nos aquestes precioses joguines per a la nostra carpa al Primavera Sound. Aquest any els nens i nenes podran passar-s'ho encara millor!
Us informem que divendres i dissabte de 16h. a 00h. disposeu de servei de guarderia amb educadors i gratis!
A més tindrem els tallers naïf:
Divendres taller de creació de extraterrestres mutants amb ninos reciclats vells i concurs de dibuix "cosmo-rock" (amb premis i tot).
Dissabte taller de pintura de samarretes amb dibuixos còsmics (també amb premis!).
El espectacle minimúsica serà dissabte a les 18h. a la nostra carpa del Fòrum i a les 11:30h. al Parc Joan Miró (pels qui no tingueu entrada al festival).
Us hi esperem!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario