QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

domingo, 31 de mayo de 2009

Primavera Sound

Manos de Topo

Fred i Son

Nito Niko

El Primavera Sound ja s'ha acabat i ens ha deixat grans moments com aquests. Felicitats a tots els grups que van participar al minimúsica! Ens vem sentir com en un altre planeta...
Aquest va ser el minimúsica del Parc de Joan Miró que vem fer dissabte al matí. Gràcies a tots els qui veu venir a veure'ns!

No hay comentarios:

Publicar un comentario