QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

viernes, 22 de mayo de 2009

minimúsica al Timeout


Carpa Minimúsica. L’opció més ‘cool’. Sempre heu estat al dia de la moguda indie, però ara que teniu nens… la cosa es complica, oi? Doncs aquesta és la vostra opció: assistir al festival Primavera Sound’09 amb els vostres angelets! Que com es menja això? Des des fa tres anys, el festival de música més primaveral de la ciutat compta amb una singular guarderia per a canalla d’entre 3 i 12 anys, que a més de jocs i altres activitats, inclou les sessions Minimúsica, en què bandes independents nacionals adapten el seu repertori o componen noves cançons per als benjamins. I és gratis!

No hay comentarios:

Publicar un comentario