QUÈ ÉS?

Minimúsica és un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accés a músiques modernes i viure-les en concert. És un fet que els infants gaudeixen del seu criteri i poder de discriminació, i creiem també en la necessitat de que aquest criteri es potencïi, i tingui una formació i una educació des de les primeres edats.
El minimúsica vol fer crèixer als infants amb músiques representatives del moment social que estan vivint i amb l'amplitud de coneixement musical que existeix, sense limitar la seva experiència musical a cap estil existent.
Fins ara “la música infantil” ha estat tractada com un gènere musical independent (amb unes característiques molt concretes i tancades des de fa temps) i volem obrir aquesta expressió a un criteri més ampli, variat i actualitzat.

domingo, 3 de mayo de 2009

naif magazine

Aquest any la revista naif col·laborarà amb nosaltres al festival Primavera Sound.
A més del nostre espectacle musical, a la carpa minimúsica us oferirem tallers per nens/es a càrrec de la gent de naif magazine. Els tallers seran divendres i dissabte a la tarda.
Us passem el link perquè gaudiu d'una revista que ofereix una nova mirada al món infantil. Esperem que us agradi tant com a nosaltres! No us perdeu el reportatge de la pàgina 50!
http://www.naifmagazine.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario